Kinderdagverblijf Bert en Ernie

Onze locaties

Een kijkje bij de locatie van onze kinderdagopvang in Vlierden

Bij Kinderdagverblijf Bert en Ernie is het altijd dolle pret. In het gezellig ingerichte pand is van alles te zien en te beleven.

Op bezoek bij KDV Bert en Ernie in Vlierden
 

 

Kijken in ‘het huisje van Ernie’
In het huisje van Ernie spelen de kinderen in de leeftijd van 0 tot 2,5 jaar. Ernie vindt het reuzegezellig als de kindjes hem komen bezoeken. Samen spelen, knuffelen, knutselen, zingen en voorlezen: Ernie kijkt er naar uit!

 

 

Kijken in ‘het huisje van Bert’
In ’t huisje van Bert bezorgen de lieve leidsters de kinderen van 0 tot 2,5 jaar een gezellig dag. Samen met Bert spelen, slapen, knutselen, zingen, voorlezen en knuffelen ze tot papa en mama hen weer komen halen.

 

 

Kijken in 'het huisje van Elmo'
In het huisje van Elmo spelen de kinderen in de leeftijd van 2,5 tot 4 jaar. Elmo vindt het reuzegezellig als de peuters hem komen bezoeken. Samen spelen, knuffelen, knutselen, zingen en voorlezen: Elmo kijkt er naar uit!

 

 

Kijken in 'het huisje van de BSO'
In het huisje van de BSO spelen de kinderen in de leeftijd 4 tot 12 jaar. Wij vinden het super gezellig om er een gezellige middag van te maken met de kinderen. Samen buitenspelen, spelletjes doen en knutselen. Wij hebben er zin in!

 

 

Kantoor
In het kantoor werken Tamara en Amber. Zij regelen alles voor de ouders op het gebied van kinderopvang. U kunt altijd even binnenlopen!

 

Een echte rondleiding krijgen?

 

 

Ervaringen met Kinderdagverblijf Bert en Ernie

"Hier breng ik onze kinderen altijd met een gerust hart naar toe. Lieve betrokken juffen, er wordt heel goed met aandacht gezorgd voor de kindjes."

"Een mooie opvang met een huiselijke sfeer, waar het kind echt centraal staat! 
Tamara en de leidsters zorgen voor een veilige plek waar onze kinderen fijn kunnen leren en spelen! Wat ons aanspreekt is dat er voortdurend gekeken wordt naar wat het kind nodig heeft, wat ze kunnen aanbieden aan het kind. Omdat het kleinschalig is, zijn er korte lijntjes, waardoor je snel antwoord krijgt maar er ook een luisterend oor is! 
Wij zijn supertevreden en blij dat onze kindjes hier deels hebben mogen opgroeien! Ook onze 2 oudste kindjes kijken er nog steeds met veel plezier op terug!"

"Onze kinderen gaan altijd met plezier spelen bij Bert en Ernie. De oudste (3) komt altijd thuis met gezellige verhalen over de juffen en de andere kindjes. En de jongste (1) kan naar hartelust rondkruipen, knuffelen en ontdekken."

"Fijne organisatie en super lieve juffen waar onze kindjes vanaf dag 1 in goede handen zijn en nog altijd met veel plezier naartoe gaan."

"Blij met zo’n fijne opvang. Lieve leidsters en onze kinderen gaan er graag naar toe. Er wordt altijd overlegd en gekeken wat het beste bij het kind past."

"Bij Bert en Ernie heeft onze dochter het super naar de zin! Lieve juffen met aandacht voor ieder kindje.
Als we onze dochter s ’ochtends hebben afgezet weten we gewoon dat ze weer een gezellige en leerzame dag tegemoet gaat. Wel zo fijn voor haar maar ook voor ons als ouders!"

"Een ontzettend fijn kinderdagverblijf. Persoonlijk, meedenkend en een plek waar ze enorm lief en positief zijn richting kinderen en ouders."

"Een fijn kinderdagverblijf met lieve leidsters die goed met je meedenken en duidelijke communicatie. De kindjes komen hier graag en wij als ouders laten ze met een gerust gevoel achter 😊"

"Zo jong dat hij nog is maar onze Jos gaat met plezier naar de opvang en wordt elke ochtend dat ik hem breng warm ontvangen door de juffies. Als hij niet helemaal fit is wordt er mee gedacht wat het beste voor hem is. Je hoeft ook niet stel op sprong bij de opvang te zijn als hij ziek wordt."

"Onze zoon heeft het zo naar zijn zin en is weg van alle juffen en bergen speelgoed die er zijn. Het is lastig om het aan het einde van de dag mee naar huis te krijgen, dan weet je dat het goed zit!"

"Wat zijn wij ontzettend blij met de opvang bij Bert en Ernie. Wij hebben 3 meiden in alle verschillende groepen; 1 bij Bert en Ernie, 1 bij Elmo (3+) en 1 bij de BSO. Overal staan super lieve leidsters en worden de meisjes fantastisch opgevangen. Ze hebben het zo fijn daar en gaan er met plezier heen. Ik zal ze nog gaan missen als de laatste ook naar school gaat.
Dank je wel Tamara en alle lieve leidsters!"

"Vanaf het moment van binnengaan heeft onze dochter zich op haar plek gevoeld bij Bert en Ernie. Binnen een zeer aangename sfeer en fijn team heeft ze er vier fijne jaren doorgebracht, vriendjes gemaakt en veel geleerd!"

"Fijne sfeer, goede professionals met oog voor het kind. Wij zijn heel erg tevreden."

“De betrokkenheid en aandacht voor elk individueel kind vinden wij een echt TOP PUNT!"

Meer weten of aanmelden?

Kinderdagverblijf Bert en Ernie in Vlierden is een kleinschalige buitenschoolse opvang en kinderdagopvang, waar een uitgebreid pedagogisch beleid hand in hand gaat met knus- en gezelligheid.

Kinderdagverblijf Bert en Ernie