Kinderdagverblijf Bert en Ernie

Ouderraad

Omdat we het erg belangrijk vinden om met ouders onze werkwijze te analyseren en waar nodig aan te passen, heeft Bert en Ernie sinds januari 2007 een oudercommissie.

Heeft u interesse om deel te nemen aan deze oudercommissie? Maak dit dan kenbaar bij een van de leden van de raad. Bij onze leidsters kunt u de gegevens van de leden opvragen. Die vindt u ook in de informatiehal. De oudercommissie is ook bereikbaar per e-mail: oudercommissie@kdv-bertenernie.nl.

Even voorstellen
De leden van de ouderraad stellen zich graag aan u voor.

Ilse van Dijk

Ilse van Dijk

Ik ben Ilse van Dijk en woon samen met mijn man Dennis en onze 3 kids Joelle (2014), Kayden (2019) en Vayenne (2021) in Ommel. Joelle en Kayden hebben een fantastische tijd gehad bij Bert en Ernie en ook Vayenne gaat met veel plezier 2 dagen per week spelen.
Ik vind het erg belangrijk dat ze op jonge leeftijd al leren om samen te spelen, in een groep te zijn, zonder ouders te zijn, te delen en alle andere aspecten. Daarnaast is het ook noodzakelijk gezien mijn werk in onze eigen zaak in duurzame technieken.

In onze vrije tijd doen we veel dingen samen. We gaan erop uit, op bezoek bij vrienden en familie, lekker eten, vooral gezellige dingen doen!
Om een bijdrage te kunnen leveren en mee te denken, ben ik sinds kort gestart als lid van de oudercommissie. Het geeft een fijn gevoel om betrokken te zijn bij het kinderdagverblijf.

Tineke Joosten

Tineke Joosten

Hallo! Mijn naam is Tineke Joosten, getrouwd met Dennis en mama van Thijs (2013), Sofie (2015) en Jens (2020). We wonen in Vlierden en we maken gebruik van de BSO voor Thijs en Sofie op maandag en donderdag en van het kinderdagverblijf voor Jens op dezelfde dagen.

Ik werk drie dagen per week als HR adviseur in een samenwerkingsverband van drie gemeenten.
Een leuke functie waarin ik probeer om de belangen van zowel de organisaties als de medewerkers te behartigen.

En dat doe ik dus ook in mijn rol als lid van de oudercommissie; ik behartig de belangen van de kinderen namens de ouders en houd daarbij ook rekening met het kinderdagverblijf zelf.

Vrije tijd beng ik het liefst door met het gezin, familie en vrienden. Samen erop uit om leuke dingen te ondernemen of gewoon thuis, ik geniet van beiden! Daarnaast word ik blij van muziek, shoppen en lezen.

Wat ik fijn vind aan de opvang is de kleinschalige aanpak, de continuïteit van lieve juffen die al jaren een vertrouwd gezicht zijn voor onze kindjes en de betrokkenheid die ik ervaar vanuit het team om een fijne plek te maken van Bert en Ernie.

Hopelijk weten jullie ons te vinden als er iets is!

Ervaringen met Kinderdagverblijf Bert en Ernie

"Hier breng ik onze kinderen altijd met een gerust hart naar toe. Lieve betrokken juffen, er wordt heel goed met aandacht gezorgd voor de kindjes."

"Een mooie opvang met een huiselijke sfeer, waar het kind echt centraal staat! 
Tamara en de leidsters zorgen voor een veilige plek waar onze kinderen fijn kunnen leren en spelen! Wat ons aanspreekt is dat er voortdurend gekeken wordt naar wat het kind nodig heeft, wat ze kunnen aanbieden aan het kind. Omdat het kleinschalig is, zijn er korte lijntjes, waardoor je snel antwoord krijgt maar er ook een luisterend oor is! 
Wij zijn supertevreden en blij dat onze kindjes hier deels hebben mogen opgroeien! Ook onze 2 oudste kindjes kijken er nog steeds met veel plezier op terug!"

"Onze kinderen gaan altijd met plezier spelen bij Bert en Ernie. De oudste (3) komt altijd thuis met gezellige verhalen over de juffen en de andere kindjes. En de jongste (1) kan naar hartelust rondkruipen, knuffelen en ontdekken."

"Fijne organisatie en super lieve juffen waar onze kindjes vanaf dag 1 in goede handen zijn en nog altijd met veel plezier naartoe gaan."

"Blij met zo’n fijne opvang. Lieve leidsters en onze kinderen gaan er graag naar toe. Er wordt altijd overlegd en gekeken wat het beste bij het kind past."

"Bij Bert en Ernie heeft onze dochter het super naar de zin! Lieve juffen met aandacht voor ieder kindje.
Als we onze dochter s ’ochtends hebben afgezet weten we gewoon dat ze weer een gezellige en leerzame dag tegemoet gaat. Wel zo fijn voor haar maar ook voor ons als ouders!"

"Een ontzettend fijn kinderdagverblijf. Persoonlijk, meedenkend en een plek waar ze enorm lief en positief zijn richting kinderen en ouders."

"Een fijn kinderdagverblijf met lieve leidsters die goed met je meedenken en duidelijke communicatie. De kindjes komen hier graag en wij als ouders laten ze met een gerust gevoel achter 😊"

"Zo jong dat hij nog is maar onze Jos gaat met plezier naar de opvang en wordt elke ochtend dat ik hem breng warm ontvangen door de juffies. Als hij niet helemaal fit is wordt er mee gedacht wat het beste voor hem is. Je hoeft ook niet stel op sprong bij de opvang te zijn als hij ziek wordt."

"Onze zoon heeft het zo naar zijn zin en is weg van alle juffen en bergen speelgoed die er zijn. Het is lastig om het aan het einde van de dag mee naar huis te krijgen, dan weet je dat het goed zit!"

"Wat zijn wij ontzettend blij met de opvang bij Bert en Ernie. Wij hebben 3 meiden in alle verschillende groepen; 1 bij Bert en Ernie, 1 bij Elmo (3+) en 1 bij de BSO. Overal staan super lieve leidsters en worden de meisjes fantastisch opgevangen. Ze hebben het zo fijn daar en gaan er met plezier heen. Ik zal ze nog gaan missen als de laatste ook naar school gaat.
Dank je wel Tamara en alle lieve leidsters!"

"Vanaf het moment van binnengaan heeft onze dochter zich op haar plek gevoeld bij Bert en Ernie. Binnen een zeer aangename sfeer en fijn team heeft ze er vier fijne jaren doorgebracht, vriendjes gemaakt en veel geleerd!"

"Fijne sfeer, goede professionals met oog voor het kind. Wij zijn heel erg tevreden."

“De betrokkenheid en aandacht voor elk individueel kind vinden wij een echt TOP PUNT!"

Meer weten of aanmelden?

Kinderdagverblijf Bert en Ernie in Vlierden is een kleinschalige buitenschoolse opvang en kinderdagopvang, waar een uitgebreid pedagogisch beleid hand in hand gaat met knus- en gezelligheid.

Kinderdagverblijf Bert en Ernie