Kinderdagverblijf Bert en Ernie

Neem contact op met
Kinderdagverblijf en BSO Bert en Ernie in Vlierden

Van baby-, dreumes- en peuteropvang tot naschoolse opvang
 

Heeft u nog vragen, wilt u een vrijblijvend gesprek en een rondleiding op locatie of wilt u uw kind aanmelden?
Neem contact met ons op. Bel 0493-323737, stuur ons een e-mail of vul het contactformulier in.
De leidsters van Kinderdagverblijf en BSO Bert en Ernie staan te popelen om uw kleine te ontmoeten.

Aanmelden

Uw kindje aanmelden is heel eenvoudig. Daarvoor downloadt u onderstaande formulieren. Na de aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging en hoort u of uw kind geplaatst kan worden. Mocht dit laatste niet het geval zijn kunnen wij, indien u wilt, uw kind op de wachtlijst plaatsen. Wij streven ernaar u hier binnen zo kort mogelijke tijd bericht van te geven.

Download het aanmeldformulier KDV
Aanmeldformulier KDV

Download de prijslijst van ons KDV 2024
Prijslijst KDV 2024

Download de prijslijst van 40 schoolweken bij ons KDV 2024
Prijslijst KDV 40 schoolweken 2024

Download het aanmeldfomulier BSO
Aanmeldformulier BSO

Download de prijslijst van onze BSO 2024
Prijslijst BSO 2024

Download de kinderopvangtoeslagtabel 2024
Kinderopvangtoeslagtabel 2024

Onze informatiebrochure

Onze werkwijze, beleid, huisregels, openingstijden en meer hebben wij uitgebreid beschreven in een handig informatieboekje. Het is verstandig dit door te nemen alvorens uw kind aan te melden. Zo maakt u een weloverwogen keuze.

Download het informatieboekje - Informatieboekje

Openingstijden


Maandag  07:30u - 18:00u.
Dinsdag  07:30u - 18:00u.
Woensdag  07:30u - 18:00u.
Donderdag  07:30u - 18:00u.
Vrijdag  07:30u - 18:00u.

 

Ervaringen met Kinderdagverblijf Bert en Ernie

"Hier breng ik onze kinderen altijd met een gerust hart naar toe. Lieve betrokken juffen, er wordt heel goed met aandacht gezorgd voor de kindjes."

"Een mooie opvang met een huiselijke sfeer, waar het kind echt centraal staat! 
Tamara en de leidsters zorgen voor een veilige plek waar onze kinderen fijn kunnen leren en spelen! Wat ons aanspreekt is dat er voortdurend gekeken wordt naar wat het kind nodig heeft, wat ze kunnen aanbieden aan het kind. Omdat het kleinschalig is, zijn er korte lijntjes, waardoor je snel antwoord krijgt maar er ook een luisterend oor is! 
Wij zijn supertevreden en blij dat onze kindjes hier deels hebben mogen opgroeien! Ook onze 2 oudste kindjes kijken er nog steeds met veel plezier op terug!"

"Onze kinderen gaan altijd met plezier spelen bij Bert en Ernie. De oudste (3) komt altijd thuis met gezellige verhalen over de juffen en de andere kindjes. En de jongste (1) kan naar hartelust rondkruipen, knuffelen en ontdekken."

"Fijne organisatie en super lieve juffen waar onze kindjes vanaf dag 1 in goede handen zijn en nog altijd met veel plezier naartoe gaan."

"Blij met zo’n fijne opvang. Lieve leidsters en onze kinderen gaan er graag naar toe. Er wordt altijd overlegd en gekeken wat het beste bij het kind past."

"Bij Bert en Ernie heeft onze dochter het super naar de zin! Lieve juffen met aandacht voor ieder kindje.
Als we onze dochter s ’ochtends hebben afgezet weten we gewoon dat ze weer een gezellige en leerzame dag tegemoet gaat. Wel zo fijn voor haar maar ook voor ons als ouders!"

"Een ontzettend fijn kinderdagverblijf. Persoonlijk, meedenkend en een plek waar ze enorm lief en positief zijn richting kinderen en ouders."

"Een fijn kinderdagverblijf met lieve leidsters die goed met je meedenken en duidelijke communicatie. De kindjes komen hier graag en wij als ouders laten ze met een gerust gevoel achter 😊"

"Zo jong dat hij nog is maar onze Jos gaat met plezier naar de opvang en wordt elke ochtend dat ik hem breng warm ontvangen door de juffies. Als hij niet helemaal fit is wordt er mee gedacht wat het beste voor hem is. Je hoeft ook niet stel op sprong bij de opvang te zijn als hij ziek wordt."

"Onze zoon heeft het zo naar zijn zin en is weg van alle juffen en bergen speelgoed die er zijn. Het is lastig om het aan het einde van de dag mee naar huis te krijgen, dan weet je dat het goed zit!"

"Wat zijn wij ontzettend blij met de opvang bij Bert en Ernie. Wij hebben 3 meiden in alle verschillende groepen; 1 bij Bert en Ernie, 1 bij Elmo (3+) en 1 bij de BSO. Overal staan super lieve leidsters en worden de meisjes fantastisch opgevangen. Ze hebben het zo fijn daar en gaan er met plezier heen. Ik zal ze nog gaan missen als de laatste ook naar school gaat.
Dank je wel Tamara en alle lieve leidsters!"

"Vanaf het moment van binnengaan heeft onze dochter zich op haar plek gevoeld bij Bert en Ernie. Binnen een zeer aangename sfeer en fijn team heeft ze er vier fijne jaren doorgebracht, vriendjes gemaakt en veel geleerd!"

"Fijne sfeer, goede professionals met oog voor het kind. Wij zijn heel erg tevreden."

“De betrokkenheid en aandacht voor elk individueel kind vinden wij een echt TOP PUNT!"

Meer weten of aanmelden?

Kinderdagverblijf Bert en Ernie in Vlierden is een kleinschalige buitenschoolse opvang en kinderdagopvang, waar een uitgebreid pedagogisch beleid hand in hand gaat met knus- en gezelligheid.

Kinderdagverblijf Bert en Ernie