Kinderdagverblijf Bert en Ernie

Team

Maak kennis met het enthousiaste team van Kinderdagverblijf Bert & Ernie.

Tamara van Horne

Tamara van Horne

 Al sinds 1997 ben ik de trotse eigenaresse van k.d.v. Bert en Ernie. Iedere dag ga ik met nog evenveel plezier naar het werk als jaren geleden. Super gezellig met al die lieve kindjes, leuke ouders en geweldige collega's.

De tijd die ik naast mijn werk overhoud, besteed ik het liefst aan mijn gezin. Met mijn lieve man Bart heb ik 2 prachtige dochters. Amber (2000) en Imke (2004)

Gezellig stadten of heerlijk samen op de bank een serie kijken zijn mijn favoriete hobby's.

Het doel van Bert en Ernie is om er samen met de hele club iedere dag weer een gezellige boel van te maken. En dat lukt altijd! Tot ziens bij k.d.v. Bert en Ernie!

Amber van Horne

Amber van Horne

Hoi, mijn naam is Amber van Horne.

Ik woon in Vlierden en vanaf 1 januari 2020 werk ik 4 dagen op het kinderdagverblijf. Je ziet me voornamelijk op kantoor, maar ook zeker op de babygroep, peutergroep en bij de BSO.

Ik doe dit elke dag met veel plezier! In mijn vrije uren besteed ik mijn tijd veel in mijn eigen kapsalon in Vlierden. Daarnaast vind ik het leuk om lekker te gaan uiteten en leuke dingen te doen met mijn vriend en vriendinnen.

Tot ziens bij Bert en Ernie!

Gerda Swinkels

Gerda Swinkels

Over mij: “Ik ben getrouwd met Jan. Samen hebben we drie kinderen: Loes (1987), Coen (1989) en Anne (1991). Ik ben al sinds oktober 1999 werkzaam bij Bert en Ernie; nu dus alweer 19 jaar. Hier heb ik altijd met heel veel plezier gewerkt. Ik heb ook veel veranderingen meegemaakt: van een klein groepje toen naar nu, met veel kindjes en vooral veel leuke collega's. Mijn vaste werkdagen zijn dinsdag en donderdag. Ik ben dan groepsleidster bij de peuters. Samen met mijn collega's probeer ik iedere keer weer er een gezellige en meestal te gekke dag van te maken voor de kindjes bij Bert en Ernie!”

Sandy Vaasen

Sandy Vaasen

Over mij: Mijn naam is Sandy Vaasen-Dat en per 1 mei 2021 ben ik werkzaam bij kdv Bert en Ernie. Ik ben geboren in 1975 en woon in de St. Jozefparoche in Deurne. Ik ben getrouwd en heb 2 zonen die al op het middelbaar onderwijs zitten. Ik houd van leuke dingen doen met mijn gezin, ga graag een stuk wandelen en ik doe regelmatig vrijwilligerswerk. Ik ben al ruim 27 jaar werkzaam in de kinderopvang en geniet van de warmte, gezelligheid en alle lieve kinderen bij Bert en Ernie. Tamara en ik kennen elkaar al vanaf de basisschool en hebben samen de opleiding voor kinderopvang gedaan in Helmond. 

Tot ziens bij Bert en Ernie!

Maartje Verhees

Maartje Verhees

Bijnaam: Kleine Maartje

Over mij: "In de zomer van 2007 was ik opzoek naar een leuk bijbaantje. Ik kwam bij Bert en Ernie terecht, wat een geluk! Dat beviel zo goed, dat nu ik afgestudeerd ben aan de opleiding ‘sociaal pedagogisch hulpverlener’ ik nog steeds hier werkzaam ben. 

Ik woon samen met Tom en onze twee dochters Suus en Tess in Deurne. 
Ik hou van gezelligheid, op vakantie gaan, hockeyen, tennissen, shoppen en wintersport!

Ik werk hier met heel veel plezier en hoop nog jaren mee te draaien in dit gezellige team!"

Maartje Wijnen

Maartje Wijnen

Bijnaam: Grote Maartje

Hoi hoi, mijn naam is Maartje Wijnen. Ik ben woonachtig in Someren. Samen met de vader van onze 2 fantastische kinderen Lenn (2011) en Jill (2013).

Ik ben werkzaam bij Bert en Ernie vanaf 2005. Eerst begonnen als stagiaire en vanaf 2007 officieel SPW-er. En nog steeds ga ik met veel liefde en plezier naar Bert en Ernie. Op maandag en woensdag sta ik op de babygroep en op donderdag bij de peuters.

In mijn vrije tijd ben ik graag onder mijn vrienden,  hapje eten, drankje doen samen. Maar ik geniet vooral van mijn gezin!!

Hopelijk zien we elkaar snel bij Bert en Ernie.

Britt Claassen

Britt Claassen

Hoi hoi, Mijn naam is Britt Claassen.

Ik ben geboren op 21 juli 1997, en ik woon in Deurne. Vanaf 2017 ben ik hier begonnen met mijn stage, dat was zo goed bevallen dat ik vanaf 2019 als BBL'er aan de slag ben gegaan. Ik hou van de rust en regelmaat op de babygroep en daarbij word ik zo enthousiast van die spontane boefjes op de peutergroep. Deze combinatie is dus top! In mijn vrije tijd besteed ik mijn energie aan sporten. Ik geef turn en acro les aan meiden van 6 tot 18 jaar op recreatief en wedstrijd niveau. Zelf acrogym ik ook al 16 jaar op wedstrijd niveau bij KDO Deurne. Naast deze drukke hobby ga ik graag terrassen met vriendinnen, gezellig opstap en lekker weekendjes weg.

Noortje Dijkmans

Noortje Dijkmans

Over mij: “Mijn naam is Noortje (geb. 1986) In 2007 ben ik als stagiaire begonnen bij Bert en Ernie. Met zoveel leuke collega’s en kinderen was het dan ook geweldig te horen dat ik mocht blijven. Ik heb het supergoed naar mijn zin met alle lieve kindjes. Gezellig gek doen en dansen, even rustig een boekje lezen of knuffelen met de kindjes. In mijn vrije tijd ga ik graag de stad in of erop uit met mijn vriend, maar ik vind het ook heerlijk om thuis op de bank te zitten met een boek of een filmpje.”

Vivian van Dijk

Vivian van Dijk

Onze lieve juf Vivian is op 18 januari 2019 na een kort ziekbed overleden.
Bijna 17 jaar is ze werkzaam geweest bij ons. Een hartverwarmende juf voor de kindjes en een topcollega en vriendin voor onze leidsters.
Wij missen haar enorm. In ons hart blijft ze altijd deel uitmaken van ons team.

Danique Kessels

Danique Kessels

Hallo, Mijn naam is Danique.

Ik ben geboren op 20 juli 1997 en ik woon in Vlierden.

In 2016 ben ik begonnen met stagelopen bij Bert en Ernie. Dit beviel me zo dat ik graag nog een jaar bij B&E stage wilde lopen. 
In juli 2018 ben ik geslaagd voor mijn diploma. Ik was dolblij toen ik hoorde dat ik hier mocht blijven werken. 

Ik ben werkzaam op alle groepen: baby/dreumes, peuters en de bso.
Ik geniet elke dag van het werk en alles daar om heen!

Mijn hobby's zijn vooral leuke dingen doen met mijn vriend en vrienden.
Lekker uiteten, een filmpje pakken of op stap gaan is altijd gezellig!

Sylke Geven

Sylke Geven

Hallo allemaal!

Mijn naam is Sylke Geven, ik ben in 2018 begonnen als stagiaire bij Bert en Ernie. Ik wist het meteen! Dit is de plek waar ik graag zou willen werken. Zulke lieve kinderen en een fijne werksfeer. Daarom kon ik mijn geluk dus ook niet op toen ik na mijn stageperiode hoorde dat ik mocht blijven werken. Super leuk!! Ik ben vooral werkzaam op de babygroep maar eigenlijk zie je me overal! Voor mij is het elke dag een feestje om te gaan werken. Als ik de kinderen zie genieten, geniet ik ook!! Verder zijn mijn hobby’s gezellige dingen doen met mijn vriendinnen, gezin en vriend.

Tot ziens bij Bert en Ernie!

JoŽll Drachman

JoŽll Drachman

Hoi, mijn naam is Joëll Drachman.

Ik ben geboren op 18 mei 2000. In juli 2019 ben ik begonnen als invalkracht, tegenwoordig heb ik inmiddels een drukke werkweek. Je ziet mij vaak op de babygroep.

Ik vind het heel leuk om met kinderen te werken, en met name baby's. Ik ga iedere dag met veel plezier naar het werk.

 

Tot ziens bij Bert en Ernie

Daisy Joosten

Daisy Joosten

Hallo allemaal, ik ben Daisy Joosten.

Ik ben 21 jaar en ik kom uit Milheeze.
Ik vind het super leuk om bij Bert en Ernie te werken. Het is zo'n mooi bedrijf!
Je kunt mij vinden bij de baby- en dreumesgroep en de BSO. Ik hoop jullie allemaal snel te ontmoeten!

Tot ziens bij Bert en Ernie

Yvonne Engelen

Yvonne Engelen

Hey, ik ben Yvonne Engelen.

Als stagiaire ben ik begonnen bij Bert en Ernie en uiteindelijk heb ik mijn studie pedagogisch medewerker ook mogen afronden bij dit fantastische team. Trots ben ik dat ik mocht blijven om met liefde en plezier voor jullie kinderen te zorgen en elke week weer die lieve onschuldige koppies mag zien.

Ik woon samen met mijn man en tweeling Mila en Morris in Someren. In de weekenden doe ik graag iets leuks met vrienden en familie. Ik maak zowel in mijn prive leven als op het werk overal een feestje van en zorg ervoor dat niemand iets te kort komt. Doen jullie mee met dit feestje? Dan zie ik jullie hopelijk snel!

Tot ziens bij Bert en Ernie

Marloes Swinkels

Marloes Swinkels

Hoi,
Mijn naam is Marloes Swinkels, geboren in 2000. Ik werk sinds 2022 met veel plezier bij Bert en Ernie!

Buiten het werk om ga ik graag wat leuks met vriendinnen doen. Ik vind het erg leuk dat ik op zo'n leuke locatie mag werken en ga er elke dag met plezier naar toe.

Ook vind ik het erg leuk om kinderen te begeleiden en te stimlueren in hun eigen ontwikkeling. Werken met kinderen is erg gezellig en geen dag is hetzelfde!

Tot ziens bij Bert en Ernie

Sigrid Berkers

Sigrid Berkers

Hoi allemaal,
 

Mijn naam is Sigrid Berkers 

Ik ben geboren op 17-11-2000 en ik woon in Asten samen met mijn vriend. 

In 2020 heb ik mijn diploma voor Pedagogisch Medewerker Kinderopvang behaald.

Ik werk dus al een aantal jaar in de kinderopvang.

 

Vanaf maart 2023 werk ik bij Bert en Ernie en dat doe ik met heel veel plezier!

Je kunt mij vinden bij de peutergroep en de BSO.

 

In mijn vrije tijd ga ik graag sporten en doe ik graag dingen met mijn vriend en met mijn vriendinnen.

 

 

 Tot ziens bij Bert en Ernie!

Anne van Stiphout

Anne van Stiphout

Hi! Ik ben Anne van Stiphout, geboren in Someren maar inmiddels woon ik alweer eventjes samen in Deurne. Ik ben al enkele jaren te vinden in de kinderopvang en doe dit nog altijd met veel plezier! 

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om samen met mijn vriend, familie en vriendinnen leuke dingen te doen. Ik ga graag uiteten, een verre reis maken, shoppen, wandelen en naar een gezellig feestje in de zomer. 

Tot snel bij Bert & Ernie!

Silvie van der Heijden

Silvie van der Heijden

Hey, mijn naam is Silvie van der Heijden.

Ik ben geboren op 13 oktober 2001 en woon in Deurne.

In 2020 ben ik begonnen als stagiaire bij Bert en Ernie en ben hierna in de vakanties komen werken. 

Omdat ik vond dat ik nog niet klaar was met leren ben ik begonnen met de opleiding ergotherapie om mijn kennis en kunde te verbreden. Hier ben ik op dit moment nog mee bezig, maar omdat ik de kinderen niet kan missen en het te leuk vind om bij Bert en Ernie te zijn probeer ik dit waar kan te combineren met de opleiding. 

Mijn hobby's zijn vooral leuke dingen doen met mijn vriend en vriendinnen zoals een hapje eten, shoppen en het drinken van een drankje.

Tot snel bij Bert en Ernie!

Joyce Goossens

Joyce Goossens

Hoi hoi,

Ik ben Joyce Goossens en ben 37 jaar, ik ben getrouwd en we hebben twee zoontjes en samen wonen we in Asten.

Ik kan erg genieten van erop uitgaan met mijn gezin of leuke dingen doen met vriendinnen. Humor en gezelligheid vind ik erg belangrijk.                                  
Het is leuk om mooie herinneringen voor later te maken. Het zijn de kleine dingen die het maken. Zo kan ik bijvoorbeeld erg blij worden van een goede kop koffie. Ook kleuren en schrijven vind ik fijn om te doen. Sinds kort ben ik gaan sporten en probeer ik een aantal keren in de week groep lessen te volgens zoals Xcore en dansles.  

Ik hoop dat de kinderen zich thuis gaan voelen bij mij en dat we een leuke gezellige tijd samen hebben!

 

Lieve groetjes Joyce.

Audrey Ceelen

Audrey Ceelen

Hoi, mijn naam is Audrey Ceelen.
Ik ben geboren op 3 mei 2002 en ik woon in Deurne. 
In 2022 ben ik begonnen met stage lopen bij Bert en Ernie. Nadat ik mijn diploma heb gehaald ben ik hier blijven werken. Elke dag ga ik met plezier naar het werk toe en we maken er altijd een gezellige dag van, samen met alle leuke collega’s en de lieve kindjes. 
Daarnaast vind ik het leuk om leuke dingen te doen met mijn vriend, familie en vriendinnen. 
Tot snel bij Bert en Ernie!

Joyce Engelen

Joyce Engelen

 

Ik ben Joyce Engelen

Ik ben een  trotse mama van 2 dochters (Sem 17 en Robin 15 jaar) en ben getrouwd met Marcel. Ik woon in Someren, waar wij de afgelopen jaren hard hebben gewerkt om van een heel oud huis, een mooie nieuwe plek voor ons gezin te maken.

Verder ben ik sportmasseur en vind ik het fijn als mensen weer ontspannen bij mij van de behandeltafel stappen. Ook zul je mij veel op het voetbalveld zien, beide dochters voetballen en ik vervul daar verschillende functies.

Ik heb altijd op een kinderdagverblijf gewerkt en kan heel erg genieten van alle lieve kindjes, ondeugende snoetjes, ondernemende dreumesen en pientere peuters… ook fijn om samen met collegaatjes te zorgen en overleggen hoe we een fijne dag kunnen hebben, ik ben een echte team player

Tot ziens bij Bert en Ernie!

Ervaringen met Kinderdagverblijf Bert en Ernie

"Hier breng ik onze kinderen altijd met een gerust hart naar toe. Lieve betrokken juffen, er wordt heel goed met aandacht gezorgd voor de kindjes."

"Een mooie opvang met een huiselijke sfeer, waar het kind echt centraal staat! 
Tamara en de leidsters zorgen voor een veilige plek waar onze kinderen fijn kunnen leren en spelen! Wat ons aanspreekt is dat er voortdurend gekeken wordt naar wat het kind nodig heeft, wat ze kunnen aanbieden aan het kind. Omdat het kleinschalig is, zijn er korte lijntjes, waardoor je snel antwoord krijgt maar er ook een luisterend oor is! 
Wij zijn supertevreden en blij dat onze kindjes hier deels hebben mogen opgroeien! Ook onze 2 oudste kindjes kijken er nog steeds met veel plezier op terug!"

"Onze kinderen gaan altijd met plezier spelen bij Bert en Ernie. De oudste (3) komt altijd thuis met gezellige verhalen over de juffen en de andere kindjes. En de jongste (1) kan naar hartelust rondkruipen, knuffelen en ontdekken."

"Fijne organisatie en super lieve juffen waar onze kindjes vanaf dag 1 in goede handen zijn en nog altijd met veel plezier naartoe gaan."

"Blij met zo’n fijne opvang. Lieve leidsters en onze kinderen gaan er graag naar toe. Er wordt altijd overlegd en gekeken wat het beste bij het kind past."

"Bij Bert en Ernie heeft onze dochter het super naar de zin! Lieve juffen met aandacht voor ieder kindje.
Als we onze dochter s ’ochtends hebben afgezet weten we gewoon dat ze weer een gezellige en leerzame dag tegemoet gaat. Wel zo fijn voor haar maar ook voor ons als ouders!"

"Een ontzettend fijn kinderdagverblijf. Persoonlijk, meedenkend en een plek waar ze enorm lief en positief zijn richting kinderen en ouders."

"Een fijn kinderdagverblijf met lieve leidsters die goed met je meedenken en duidelijke communicatie. De kindjes komen hier graag en wij als ouders laten ze met een gerust gevoel achter 😊"

"Zo jong dat hij nog is maar onze Jos gaat met plezier naar de opvang en wordt elke ochtend dat ik hem breng warm ontvangen door de juffies. Als hij niet helemaal fit is wordt er mee gedacht wat het beste voor hem is. Je hoeft ook niet stel op sprong bij de opvang te zijn als hij ziek wordt."

"Onze zoon heeft het zo naar zijn zin en is weg van alle juffen en bergen speelgoed die er zijn. Het is lastig om het aan het einde van de dag mee naar huis te krijgen, dan weet je dat het goed zit!"

"Wat zijn wij ontzettend blij met de opvang bij Bert en Ernie. Wij hebben 3 meiden in alle verschillende groepen; 1 bij Bert en Ernie, 1 bij Elmo (3+) en 1 bij de BSO. Overal staan super lieve leidsters en worden de meisjes fantastisch opgevangen. Ze hebben het zo fijn daar en gaan er met plezier heen. Ik zal ze nog gaan missen als de laatste ook naar school gaat.
Dank je wel Tamara en alle lieve leidsters!"

"Vanaf het moment van binnengaan heeft onze dochter zich op haar plek gevoeld bij Bert en Ernie. Binnen een zeer aangename sfeer en fijn team heeft ze er vier fijne jaren doorgebracht, vriendjes gemaakt en veel geleerd!"

"Fijne sfeer, goede professionals met oog voor het kind. Wij zijn heel erg tevreden."

“De betrokkenheid en aandacht voor elk individueel kind vinden wij een echt TOP PUNT!"

Meer weten of aanmelden?

Kinderdagverblijf Bert en Ernie in Vlierden is een kleinschalige buitenschoolse opvang en kinderdagopvang, waar een uitgebreid pedagogisch beleid hand in hand gaat met knus- en gezelligheid.

Kinderdagverblijf Bert en Ernie